Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frits Sissing droomt van eigen showprogramma

Shownieuws

Frits Sissing zou het liefst een groot showprogramma hebben op televisie. "Het is mijn ultieme droom en die heb ik nooit los kunnen laten", zegt hij in Flair.

Frits Sissing zou het liefst een groot showprogramma hebben op televisie. Dat zegt de presentator deze week in Flair. "Lekker op de zaterdagavond, net als vroeger met Willem Ruis en Ron Brandsteder. Als kind kon ik daar echt bij wegzwijmelen. Het is mijn ultieme droom en die heb ik nooit los kunnen laten."

Of het er ooit echt van komt is afwachten, maar Frits denkt dat hij het goed mensen kan vermaken zonder zelf het middelpunt te zijn. Aan zijn inzet zal het niet liggen. Hij heeft musicallessen gevolgd en krijgt elke week zangles.

De 42-jarige Sissing presenteert het Avro-programma Opsporing Verzocht en nam dit jaar deel aan Dancing with the Stars, waar hij de halve finale haalde. Hij denkt dat mensen hem kennen als keurig nette jongen en zegt in Flair dat hij diep in zijn hart best wat stoerder wil zijn, een soort cowboy. "Een cowboy leidt een ruig leven en doet alles wat God verboden heeft. Mijn vrouw en ik zijn al elf jaar samen, waarvan drie jaar getrouwd. Dat is geen cowboyleven."

Voor Flair mocht Sissing kiezen uit vijftien verschillende kostuums om in te poseren. Behalve in een cowboy- en een showpak hulde hij zich in een koksbuis, een golfoutfit en een Superman-pak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen