Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ilse DeLange moet op de kilo's letten

Shownieuws

Ilse DeLange wordt snel dik. "Ik kan in no-time een gezellig, mollig ding worden", zei de 29-jarige zangeres in het nieuwe nummer van maandblad Glossy.

Ilse DeLange wordt snel dik. "Ik kan in no-time een gezellig, mollig ding worden", zegt de 29-jarige zangeres in het nieuwe nummer van maandblad Glossy. De blondine eet dan ook onverstandig. "Vaak ben ik laat thuis, zodat we gewoon maar weer eten gaan halen en dat is niet altijd even gezond. Ik ben dol op Thais en gisteren zaten we bijvoorbeeld weer bij de McDonald's."

Voor ouder worden is Ilse echter niet bang. Zo zal zij nooit botox gebruiken om rimpels weg te werken. "Ik ben en blijf gewoon Ilse."

In het interview vertelde de Almelose zangeres ook dat zij het niet erg vindt dat zij nooit op nummer één heeft gestaan met een single. "Ik ben nu eenmaal geen singleverkopende artiest. Ik ben zoals dat heet een albumartiest." Maandag komt zij met haar nieuwe album 'The great escape' wel op nummer één binnen in de Mega Album Top 100. "Mensen wachten vaak tot mijn album uitkomt en dat vind ik eigenlijk een nog groter compliment."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen