Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Hudson torst moeder met zich mee

Shownieuws

Kate Hudson voelt zich niet serieus genomen als actrice. Dat zegt de ster in de juli-editie van het blad Vogue. Dit komt door haar beroemde moeder, Goldie Hawn.

(Novum/AP) - Kate Hudson voelt zich niet serieus genomen als actrice. Dat zegt de ster in de juli-editie van het blad Vogue. Dit komt volgens Hudson door haar beroemde moeder, Goldie Hawn. "Mensen denken dat ik alleen actrice ben geworden omdat mijn moeder dat ook is."

Vooral tijdens audities merkt de 27-jarige Hudson dat ze wordt afgerekend op haar beroemde moeder. "Ik hoef maar een slechte dag te hebben en er wordt al gefluisterd dat ik verschrikkelijk ben. Volgens die mensen moet ik een andere carrière kiezen."

Hudson geniet van acteren, maar is er niet op uit een megaster te worden. "Je hebt meer nodig dan roem om gelukkig te zijn. Iedereen die voor de showbizz kiest vanwege de roem zou beter moeten weten. Het duurt nooit eeuwig."

Kate Hudson is bekend van haar rollen in films als 'How to lose a guy in 10 days', 'Alex & Emma' en 'Le divorce'. Ze speelt ook mee in de film 'You, me and Dupree' die vanaf 14 juli in Amerika draait. Wanneer de film in Nederland uitkomt is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen