Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Parkpop ondanks regen goed bezocht

Shownieuws

Het slechte weer lijkt geen negatieve invloed te hebben op het bezoekersaantal van Parkpop. De organisatie denkt dat het niet veel lager ligt dan vorig jaar.

Het slechte weer lijkt geen negatieve invloed te hebben op het bezoekersaantal van Parkpop. "Het is verbazingwekkend druk, ondanks dat het hier constant regent", meldt woordvoerder Marit Noorlander van het Haagse festival zondagmiddag.

Het definitieve aantal mensen dat naar Parkpop is gekomen staat nog niet vast. De organisatie denkt dat het bezoekersaantal niet veel lager ligt dan vorig jaar, toen 350 duizend mensen het Haagse Zuiderpark wisten te vinden.

De organisatie heeft ondanks het voorspelde noodweer geen extra maatregelen getroffen. "Het terrein kan een beetje regen wel aan, dus daar hebben we geen extra aandacht aan besteed. Verder is de voorspelling dat de ergste stormbuien aan Den Haag voorbij zullen trekken."

Het gratis toegankelijke Parkpop wordt dit jaar voor de 26e keer gehouden. In totaal zijn 24 artiesten en bands te zien op drie verschillende podia. De grote publiekstrekkers deze editie zijn de Haagse band Di-rect, zangeres Ilse DeLange, rapper Postman en de Amerikaanse zangeres Kelis. Het afsluitende optreden van Di-rect is in verband met de wedstrijd van het Nederlands elftal een half uur vervroegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen