Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Adam Sandler vindt zichzelf een debiel

Shownieuws

Adam Sandler is ervan overtuigd dat hij het niet allemaal op een rijtje heeft. "Ik ben een debiel, maar dat vind ik niet erg", zegt de 39-jarige acteur.

(Novum/AP) - Adam Sandler is ervan overtuigd dat hij het niet allemaal op een rijtje heeft. "Ik ben een debiel, maar dat vind ik niet erg." Volgens Sandler is hij niet de enige die er zo over denkt. "Mijn vader noemde me altijd een debiel, net als mijn opa."

Deze zomer verschijnt de nieuwste film van de 39-jarige acteur, 'Click'. De Amerikaanse komiek speelt een workaholic die de mogelijkheid krijgt zijn leven terug en vooruit te spoelen. Sandler herkent zich voor een groot deel in het personage. "De laatste tien jaar ben ik meer bezig geweest met mijn werk dan met mijn privéleven."

Sandler werd bekend door zijn optredens in de comedyshow Saturday Night Live. In 1998 brak hij internationaal door naast Drew Barrymore in de romantische komedie 'The wedding singer'. Hij was verder onder meer te zien in de films 'Punch-drunk love' (2002) en 'Anger management' (2003).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen