Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman trouwt met Keith Urban

Shownieuws

Actrice Nicole Kidman en countryzanger Keith Urban zijn zondag met elkaar in het huwelijk getreden in een kapel in Sydney.

(Novum/AP) - Nicole Kidman en Keith Urban zijn zondag met elkaar in het huwelijk getreden. De ceremonie vond plaats in het Australische Sydney. De 39-jarige actrice en de 38-jarige countryzanger gaven elkaar het jawoord in een katholieke kapel bovenop een klif.

Kidman droeg tijdens de huwelijksceremonie een jurk van het modehuis Balenciaga. Bij haar aankomst in de kerk droeg de Oscarwinnares een sluier en in haar handen een boeket witte rozen. Urban was gekleed in een zwart pak, met een witte roos in zijn revers.

Onder de gasten waren naast familie en enkele goede vrienden van het stel een handjevol bekende sterren. De media waren niet welkom bij de ceremonie. Het paar had aangegeven een 'normaal' trouwfeest te willen.

Na het huwelijk toonde het bruidspaar zich in een verklaring dankbaar voor de aandacht van fans en andere geïnteresseerden. "We willen iedereen die ons gelukswensen heeft gestuurd hartelijk bedanken, in Australië en wereldwijd."

Kidman en Urban groeiden beide op in Australië. De op Hawaii geboren actrice was eerder getrouwd met acteur Tom Cruise. Voor de uit Nieuw-Zeeland afkomstige Urban is het zijn eerste huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen