Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tori Spelling verzoende zich met stervende vader

Shownieuws

Actrice Tori Spelling heeft de langlopende ruzie met haar vader Aaron Spelling bijgelegd op diens sterfbed. Het is niet bekend waarover de twee ruzie hadden.

(Novum/AP) - Tori Spelling heeft de ruzie met haar vader Aaron bijgelegd op diens sterfbed. "Ik ben dankbaar dat ik me op het laatste moment heb kunnen verzoenen met mijn vader. We hebben elkaar verteld hoe veel we van elkaar houden, net voordat hij stierf", meldt de 33-jarige actrice in een verklaring. Volgens een woordvoerder van Aaron Spelling hadden vader en dochter de tien maanden daarvoor geen contact meer met elkaar gehad.

Vrijdag overleed televisieproducent Aaron Spelling op 83-jarige leeftijd. Hij was de man achter series als Dynasty, Charlie's Angels en Beverly Hills 90210. Die laatste show bezorgde Spellings dochter Tori haar grootste succes als actrice. Ze speelde tien jaar lang de rol van Donna Martin in de succesvolle serie. Behalve in Beverly Hills 90210 speelde Spelling onder meer in de films 'Scream 2' (1997) en 'Scary movie 2' (2001).

Bij het huwelijk van Tori met acteur Dean McDermott vorige maand op een tropisch eiland in Fiji waren geen gasten aanwezig. Het is niet bekend waarover de ruzie tussen vader en dochter Spelling ging.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen