Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Backstreet Boys verliest een van haar leden

Shownieuws

Eén van de vijf Backstreet Boys houdt ermee op. Na dertien jaar verlaat Kevin Richardson de Amerikaanse boyband. De Backstreet Boys gaat verder als viertal.

(Novum/AP) - Eén van de vijf Backstreet Boys houdt ermee op. Na dertien jaar verlaat Kevin Richardson de Amerikaanse boyband. De 33-jarige zanger was het oudste lid van de groep. De Backstreet Boys gaat verder als viertal.

Richardson is toe aan een nieuwe fase in zijn leven, schrijft hij op de website van de boyband. "Het was een moeilijke, maar noodzakelijke beslissing. Ik wil een nieuwe weg inslaan in mijn leven." De overgebleven leden van de Backstreet Boys respecteren de beslissing van Richardson. "We wensen Kevin veel succes in zijn toekomstige activiteiten. Als hij wil terugkeren, staat de deur altijd voor hem open."

Volgende week begint de Backstreet Boys met de opnamen van een nieuw album. De opvolger van het vorig jaar verschenen album 'Never gone' moet een het eind van het jaar klaar zijn. 'Never gone' betekende de terugkeer van de Amerikaanse boyband. Het was vijf jaar stil geweest rond de groep, onder meer omdat lid A.J. McLean een tijd doorbracht in een afkickkliniek vanwege zijn alcoholverslaving.

De Backstreet Boys vierde zijn grootste succes in de tweede helft van de jaren negentig. De groep scoorde hits als 'We've got it goin'on' en 'Everybody (Backstreet's back)'. Wereldwijd verkocht de Backstreet Boys meer dan 35 miljoen cd's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen