Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole en Keith willen normaal huwelijksfeest

Shownieuws

Nicole Kidman en Keith Urban willen een 'normaal huwelijksfeest' met vrienden en familie, net zoals elk ander stel. Zij trouwen dit weekeinde in Sydney.

(Novum/AP) - Nicole Kidman en Keith Urban willen een 'normaal huwelijksfeest' met vrienden en familie, net zoals elk ander stel. Dat heeft Urbans manager zaterdag gezegd. De 39-jarige actrice en de 38-jarige countryzanger trouwen dit weekeinde in het Australische Sydney. Sinds Kidman maandag in haar thuisland aankwam, staan de Australische kranten vol over het stel.

Bij het huwelijk, dat plaatsvindt in een gotische kerk aan het strand van Sydney, worden ongeveer 230 gasten verwacht. Waarschijnlijk geven Nicole en Keith elkaar zondag kort na zonsondergang het jawoord. Tot de genodigden behoren de acteurs Naomi Watts, Russell Crowe en Hugh Jackman, mediatycoon Rupert Murdoch en zijn vrouw Wendi Deng, Murdochs zoon Lachlan en diens vrouw, model Sarah O'Hare. Filmmaker Baz Luhrmann, die met Kidman samenwerkte voor de film 'Moulin Rouge' uit 2001, maakt filmopnamen voor de privé-verzameling van het stel.

Kidman was eerder getrouwd met acteur Tom Cruise. Voor Urban, die in Nieuw-Zeeland is geboren en in Australië opgroeide, is dit het eerste huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen