Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Aartsvijand van Anna Nicole Smith overleden

Shownieuws

De grote vijand van Anna Nicole Smith is overleden. Haar vroegere stiefzoon E. Pierce Marshall stierf op 67-jarige leeftijd aan een agressieve infectie.

(Novum/AP) - De grote vijand van Anna Nicole Smith is overleden. Haar vroegere stiefzoon E. Pierce Marshall stierf dinsdag onverwachts op 67-jarige leeftijd aan een agressieve infectie. Dat heeft zijn familie vrijdag bekendgemaakt. Marshall was met het voormalige Playboy-model in een bittere strijd verwikkeld om het fortuin van zijn vader.

De 38-jarige Anna Nicole, die eigenlijk Vickie Lynn heet, trouwde in 1994 met de oliemiljardair J. Howard Marshall II. Een jaar later overleed hij. Sindsdien twisten diens zoon en Anna Nicole voor de rechter over de erfenis. In 2002 liet Pierce haar uit het testament van zijn vader schrappen, wat door de rechtbank van San Francisco werd bekrachtigd. De blondine heeft de zaak nu aanhangig gemaakt bij een federale rechtbank. Vorige maand werd besloten dat zij de zaak opnieuw voor de rechter mag brengen.

Uit respect voor de familie geeft de rondborstige Texaanse geen commentaar op de dood van haar plaaggeest, laat zij op haar website weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen