Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Soapster Yolanthe krijgt eerste filmrol

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen staat aan het begin van een filmcarrière. "Ik mag nog niks zeggen, maar ik ga in een Nederlandse film spelen", zegt de soapactrice.

Yolanthe Cabau van Kasbergen staat aan het begin van een carrière op het witte doek. "Ik mag er eigenlijk nog niks over zeggen, maar ik ga deze zomer in een Nederlandse film spelen", zegt de actrice uit de soap ONM vrijdag tegen Novum Nieuws. Volgens Yolanthe gaat het om 'een wat grotere' rol.

De 21-jarige Yolanthe ziet het filmproject als een grote uitdaging. "Ik vind het heel erg leuk. Het is iets totaal anders dan ik tot nu toe gespeeld heb." Naast haar rol als 'bitch' Julia Branca in ONM, speelde Yolanthe gastrolletjes in de film Snowfever en de televisieserie Costa! Hoewel de soapster weinig los mag laten over het aanstaande project, vertelt ze wel dat het om een spannende film gaat.

De half-Spaanse Yolanthe staat veel in de belangstelling de laatste tijd. Vorige week werd de soapactrice door de kiezers van het mannenblad FHM verkozen tot meest sexy vrouw van Nederland. Vrijdag kreeg ze de titel Miss Nederland Positief. De verkiezing is een initiatief van de stichting Nederland Positief. Deze heeft tot doel zich op ludieke wijze te keren tegen negatieve verschijnselen in de maatschappij, zoals terreurdreigingen en zinloos geweld.

Tijdens haar uitverkiezing opende Yolanthe de 'Wall of fame'. Deze bestaat uit portretten van bekende Nederlanders die zich op een positieve manier inzetten voor de maatschappij. Mies Bouwman, Sandra Reemer en Job Cohen zijn enkele van de BN'ers die aan de 'Wall of fame' hangen. De portretten worden permanent tentoongesteld in de Zuiderkerk in Amsterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen