Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf opgepakt bij dagverblijf zoon Angelina

Shownieuws

Een 25-jarige persfotograaf is in Los Angeles gearresteerd omdat hij de geadopteerde zoon van Angelina Jolie op de gevoelige plaat probeerde te krijgen.

(Novum/AP) - Een 25-jarige persfotograaf is donderdag in Los Angeles gearresteerd omdat hij de geadopteerde zoon van Angelina Jolie op de gevoelige plaat probeerde te krijgen. De man werd opgepakt in bosjes rond het kinderdagverblijf van de 4-jarige Maddox.

De paparazzo werd volgens de politie in Los Angeles door beveiligers van het kinderdagverblijf aangehouden nadat hij op heterdaad was betrapt. Hij werd daarop overgedragen aan de politie.

Angelina Jolie en Brad Pitt keerden twee weken geleden vanuit Namibië terug naar hun woonplaats Malibu. Jolie beviel in het Afrikaanse land van dochter Shiloh Nouvel. Zij is het eerste biologische kind van het glamourstel.

De 31-jarige Jolie had al twee adoptiekinderen. De achttien maanden oude Zahara komt uit Ethiopië en de wortels van Maddox liggen in Cambodja. De 42-jarige Pitt is inmiddels adoptievader geworden van de twee, waardoor hun achternaam is gewijzigd in Jolie-Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen