Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Baby helpt Sylvie van winkelverslaving af

Shownieuws

Sylvie van der Vaart is sinds de geboorte van zoontje Damian van haar winkelverslaving af. Ze heeft nu heel andere prioriteiten.

Sylvie van der Vaart is sinds de geboorte van haar eerste kind van haar winkelverslaving af. "Ik heb voor het eerst in tijden niet gedacht aan shoppen", zegt de 28-jarige voetbalvrouw in het nieuwe nummer van modeblad Jackie. "Je hebt ineens heel andere prioriteiten. Het is maar goed dat ik van tevoren flink heb ingeslagen."

Eind mei werden Rafael en Sylvie de trotse ouders van zoontje Damián. Na een lichte zwangerschapsvergiftiging werd de bevalling opgewekt. Sylvie was pas een maand later uitgerekend.

Sylvie onthult verder dat zij en Rafael 'als we zin hebben' seks hebben vlak voor een wedstrijd van de topvoetballer. "Waarom niet? Ik heb het nooit echt bijgehouden, maar ik kan me niet voorstellen dat het voor Raf wat uitmaakt. Als dat wel zo zou zijn, dan zou ik me echt wel kunnen beheersen, hoor." Binnen de voetballerij bestaat sinds mensenheugenis discussie over de vraag of geslachtsverkeer voor de wedstrijd de prestaties negatief beïnvloedt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen