Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cameron Diaz dartelt topless in zee

Shownieuws

Cameron Diaz heeft strandgangers verrast door topless door de branding te dartelen op een strand in de Bahama's. Ze zag er erg gelukkig uit, zeggen omstanders.

Cameron Diaz heeft strandgangers verrast door topless door de branding te dartelen op een strand in de Bahama's. Volgens het Amerikaanse tijdschrift Life & Style zag de actrice er ontspannen en gelukkig uit en genoot ze zichtbaar van de zonnige omgeving. "Cameron was werkelijk in topvorm", vertelt een omstander het blad. "Ze was met een groepje vriendinnen met wie ze uren doorbracht in de golven."

Een van die vriendinnen was Drew Barrymore, met wie de 33-jarige Diaz in de twee Charlie's Angels-films speelde. Zij hield haar bovenstukje wel aan. Cameron zou de strandgangers ook hebben vermaakt met een geïmproviseerde robotdans.

Diaz heeft zojuist de opnamen van haar nieuwe film 'The holiday' afgerond. Daarin is ze te zien naast Kate Winslet en Jude Law. Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. Ook Diaz' vriend Justin Timberlake heeft het druk. Hij legt momenteel de laatste hand aan zijn nieuwe album 'Future sex/love sounds', dat in september uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen