Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gwen Stefani speelt waarschijnlijk Baby Doll'

Shownieuws

De kans dat zangeres Gwen Stefani Baby Doll Meighan speelt in de remake van de film 'Baby Doll' uit 1956 is zeer groot. Dat meldt Moviehole.net.

De kans dat zangeres Gwen Stefani Baby Doll Meighan speelt in de remake van de film 'Baby Doll' uit 1956 is zeer groot. Dat meldt de website Moviehole.net. De nieuwbakken moeder is volgens de site druk in gesprek met de initiatiefnemers van het project. Stefani kreeg vorige maand met rocker en man Gavin Rossdale haar eerste kind, zoon Kingston.

Als de voormalig No Doubt-zangeres de rol krijgt, is het haar eerste grote aandeel in een film. Eerder schitterde ze op het witte doek als filmster Jean Harlow in 'The aviator' van regisseur Martin Scorsese.

'Baby Doll' gaat over een man die vol spanning wacht op de twintigste verjaardag van zijn wulpse kindvrouwtje Baby Doll. Hij heeft beloofd haar tot die tijd niet aan te raken, maar twee dagen voor haar verjaardag gaat er van alles mis. De film raakte in 1956 voor in opspraak. De katholieke kerk sprak er schande van en probeerde de release te boycotten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen