Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Optreden Di-rect op Parkpop vervroegd om Oranje

Shownieuws

Het afsluitende optreden van de Haagse band Di-rect op Parkpop wordt zondag een klein halfuur vervroegd in verband met het WK-duel van Oranje tegen Portugal.

Het afsluitende optreden van de Haagse band Di-rect op het muziekfestival Parkpop wordt zondag een klein halfuur vervroegd in verband met het WK-duel van Nederland tegen Portugal. Woensdag werd na het gelijkspel van Oranje tegen Argentinië duidelijk dat zondag moet worden gevoetbald in de achtste finale. Bij winst op de Argentijnen had Nederland zaterdag moeten spelen.

Het optreden van Di-rect, dat ongeveer een uur duurt, zou aanvankelijk om 20.30 uur beginnen. Nu staat het om 20.05 uur gepland. Het festival wil tegemoetkomen aan festivalbezoekers die graag voetbal willen kijken, maar zet geen televisieschermen neer op het terrein. De rest van de programmering blijft ongewijzigd.

Parkpop is het grootse gratis toegankelijke popfestival van Europa, met drie podia en naar verwachting 350 duizend bezoekers. De line-up in het Zuiderpark wordt onder meer gevormd door Ilse DeLange, Normaal, The Sheer, Postman en Kelis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen