Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Keira kust liever Johnny Depp dan Orlando Bloom

Shownieuws

Actrice Keira Knightley vindt Johnny Depp beter zoenen dan Orlando Bloom. Ze zoent de mannen beide in de nieuwe 'Pirates'-film.

Keira kust liever Johnny Depp dan Orlando Bloom

Keira Knightley vindt dat Johnny Depp beter kan zoenen dan Orlando Bloom. In de nieuwe film 'Pirates of the Caribbean: dead man's chest' kust de actrice beide acteurs, maar ze heeft een duidelijke voorkeur voor Depp. Dat verklapt ze aan het Amerikaanse tijdschrift Life & Style.

Eerder deze week sprak Orlando Bloom zich vol bewondering uit over de kustechnieken van Keira. "Ze is een fantastische kusser en een grappig en lief iemand. Ze is echt geweldig." Toch vond Orlando het 'vreemd' om de lippen van Keira op de zijne te voelen. "Zoenscènes zijn toch altijd een beetje vreemd."

De 21-jarige Knightley heeft wel meer voorkeuren. Zo vindt ze Engelse 'blokes' een stuk interessanter dan Amerikaanse mannen, die volgens haar veel te ijdel zijn. Keira date dan ook met een echte Brit, de acteur Rupert Friend.

'Pirates of the Caribbean: dead man's chest' is het tweede deel in de Pirates of the Caribbean-trilogie. De film gaat 13 juli draaien in de Nederlandse bioscopen. Wanneer het derde deel uitkomt, is niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen