Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Witherspoon klaagt blad aan om babygerucht

Shownieuws

Reese Witherspoon klaagt een tabloid aan voor het verspreiden van het gerucht dat ze zwanger is. Witherspoon vindt dat daardoor haar privacy is geschonden.

De Amerikaanse actrice Reese Witherspoon klaagt een tabloid aan voor het verspreiden van het gerucht dat ze zwanger is. Het Amerikaanse tijdschrift Star meldde dat de filmster haar zwangerschap opzettelijk verborgen houdt voor de producenten van haar nieuwe film. Witherspoon sleept het blad nu voor de rechter, omdat ze vindt dat haar privacy is geschonden. Dat meldt het internationale persbureau Reuters.

Star beweerde dat Witherspoon door middel van wijde kleding haar zwangerschapsbuikje probeert te verbergen. Andere media namen het gerucht over. In de aanklacht wordt ontkend dat Reese in verwachting is. Ook wordt gesteld dat het verhaal haar reputatie, geloofwaardigheid en eerlijkheid aantast.

Witherspoon is getrouwd met acteur Ryan Phillipe. Het paar heeft twee kinderen, dochter Ava en zoon Deacon. De 30-jarige Reese won eerder dit jaar een Oscar voor haar rol van June Carter in 'Walk the line'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen