Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meidengroep KUS start theatertournee

Shownieuws

De meidengroep KUS gaat het toneel op. In het najaar starten de dames een tournee. "Het wordt een verhalend programma waar al onze liedjes in terugkomen."

De meidengroep KUS gaat het toneel op. In het najaar starten de dames een muzikale tournee langs theaters. "Het wordt een verhalend programma waar al onze liedjes in terugkomen", zegt groepslid Anouk tegen Novum Nieuws. De precieze data van de tournee zijn nog niet bekend.

KUS kijkt vol verwachting uit naar de reeks optredens op de planken. De meiden zien het als 'een feestje' en vinden het 'hartstikke spannend'. Bovendien werkt KUS de komende maanden aan een nieuw album. Die cd komt naar verwachting aan het einde van het jaar uit. De eerste single van het nieuwe album moet eind augustus klaar zijn.

KUS bestaat behalve uit Anouk uit Meike, Monique en Fleur. Het viertal debuteerde vorig jaar met het album 'Allereerste kus'. De debuutsingle 'Lekker ding' bereikte de eerste plaats in de Top 40. Vorig jaar waren de meiden dagelijks te zien in hun eigen realityprogramma 'KUS de dag' op kinderzender Nickelodeon. In oktober was KUS een van de genomineerden voor de Kids' Choice Awards in de categorie 'beste popgroep'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen