Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Prinses Irene had relatie met Herman van Veen'

Shownieuws

Prinses Irene heeft een relatie gehad met zanger Herman van Veen. Dat zegt Edwin de Roy van Zuydewijn, die in scheiding ligt met prinses Margarita.

Prinses Irene heeft een relatie gehad met zanger Herman van Veen. Dat zegt Edwin de Roy van Zuydewijn in het nieuwe nummer van vrouwenglossy Blvd., dat vrijdag in de winkels ligt. "Prinses Irene is een nymfomane", zegt De Roy van Zuydewijn, die in scheiding ligt met prinses Margarita, de dochter van Irene.

De nu 66-jarige prinses Irene is de oudste zus van koningin Beatrix. Als 12-jarige zou Margarita haar moeder en de zanger in de huiskamer hebben aangetroffen terwijl ze seksuele handelingen verrichtten. In 2004 opende Irene het Monument voor het Onbekende Kind, een initiatief van Van Veen.

De Roy van Zuydewijn vertelt verder totaal bankroet te zijn en nog steeds hoop te hebben op een hereniging met Margarita. Volgens hem zijn de Oranjes altijd jaloers op hem geweest. Hij laat weten dat zijn strijd tegen het Koninklijk Huis nog moet beginnen.

De 40-jarige ondernemer haalt de laatste maanden steeds harder uit naar de Oranjes. In april noemde hij prinses Máxima een 'lellebel' en kroonprins Willem-Alexander een 'pannenkoek'. Ook beschuldigde De Roy koningin Beatrix van list en bedrog. Die uitspraken deed hij in weekblad Panorama.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen