Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Volkskrant sponsort Nederlands Filmfestival

Shownieuws

De Volkskrant is de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. De partijen gaan een driejarige overeenkomst aan, hebben ze meegedeeld.

De Volkskrant is de nieuwe hoofdsponsor van het Nederlands Filmfestival in Utrecht. De partijen gaan een driejarige partnerovereenkomst aan. Dat hebben het dagblad en het festival woensdag bekendgemaakt.

De overeenkomst behelst onder meer de exclusieve uitgave en distributie van de festivalkrant als promotiebijlage bij de ochtendkrant. De bijlage, die op 13 september verschijnt, bevat interviews met acteurs en regisseurs, film- en festivaltips en het complete programmaoverzicht. Daarnaast houdt het filmfestival op zaterdag 30 september speciaal voor Volkskrant-lezers een dag waarop een selectie uit het festivalprogramma wordt gepresenteerd.

De andere hoofdsponsors van het evenement zijn internet- en communicatiebedrijf Tiscali en de Publieke Omroep.

Eregast op het festival is dit jaar actrice Johanna ter Steege. Tijdens het festival worden binnen- en buitenlandse films waarin zij speelt vertoond. Het 26e Nederlands Filmfestival vindt plaats van 27 september tot en met 6 oktober.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen