Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gerard Joling vindt Sandra Krijgsman brutaal

Shownieuws

Gerard Joling vindt het brutaal dat Sandra Krijgsman meedoet aan het WK Lingerie. Het fotomodel beschuldigde Robin van Persie vorig jaar van verkrachting.

Gerard Joling heeft uitgehaald naar Sandra Krijgsman, het fotomodel dat voetballer Robin van Persie vorig jaar van verkrachting heeft beschuldigd. De 46-jarige volkszanger vindt het maar 'brutaal' dat Sandra meedoet aan het WK Lingerie, dat Veronica in de pauzes van het WK uitzendt. Dat schrijft Joling deze week in Story. Het WK Lingerie draait om teams van sexy dames die slechts gekleed in ondergoed ballen op een voetbaldoel schieten.

Op de beschuldigingen aan het adres van Van Persie wil Joling niet ingaan. "Dat is natuurlijk aan de rechter, maar Van Persie heeft toch twee weken vastgezeten en dat is niet niks", schrijft Joling. "Dat die Sandra nu in pikante lingerie opdraaft in een programma zie ik als gillen om aandacht."

In februari maakte het Openbaar Ministerie bekend de international niet te vervolgen. Justitie concludeerde dat er onvoldoende bewijs was dat Sandra was gedwongen tot seks.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen