Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Hasselhoff in jury bij talentenshow

Shownieuws

David Hasselhoff wordt jurylid in een nieuwe talentenshow: 'America's Got Talent'. Simon Cowell zou hem hebben overgehaald.

David Hasselhoff in jury bij talentenshow

(Novum/AP) - David Hasselhoff wordt jurylid in een nieuwe Amerikaanse talentenshow. De voormalige ster uit Baywatch is daar naar eigen zeggen toe overgehaald door een vriend, de producent van het televisieprogramma Simon Cowell. In America's Got Talent kunnen mensen op diverse manieren hun kunsten tonen, op alle gebieden van zang tot magie. De winnaar ontvangt bijna achthonderdduizend euro.

Zonder de bemoeienis van het spijkerharde jurylid uit zowel de Britse als de Amerikaanse versie van Idols zou Hasselhoff niet hebben meegedaan, zegt de zanger en acteur. "Simon belde me op en zei: kom op, het is leuk! Jij bent leuk!"

De 53-jarige Hasselhoff neemt zitting in de driekoppige jury, naast de Amerikaanse zangeres Brandy en de Britse tv-persoonlijkheid Piers Morgan. De eerste uitzending van America's Got Talent is woensdag.

Hasselhoff speelde van 1989 tot 2000 de rol van strandwacht Mitch Buchannon in de televisieserie Baywatch. Ook is hij bekend als Michael Knight uit de serie Knight Rider uit de jaren tachtig. Als zanger behaalde Hasselhoff zijn grootste successen in Duitsland. In 1989 scoorde hij daar een nummer 1-hit met 'Looking for freedom'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen