Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heidi Klum zwanger van derde kind

Shownieuws

Heidi Klum en Seal verwachten hun tweede kindje samen. Het stel heeft al een zoon, Henri, en en een dochter, Leni. Seal: "We kijken uit naar gezinsuitbreiding."

Heidi Klum is zwanger van haar derde kind. Dat bevestigt haar echtgenoot, zanger Seal, woensdag aan het Amerikaanse blad People. Het stel heeft al een zoontje, Henri van negen maanden, en een dochtertje, Leni van 2. "We kijken allemaal uit naar deze gezinsuitbreiding", laat Seal weten. "We voelen ons gezegend dat we deze ervaring nogmaals mogen delen."

De twee kregen een relatie toen Heidi zwanger was van Leni, wier vader de Italiaanse zakenman Flavio Briatore is. Seal ziet het meisje als zijn eigen dochter. Vorig jaar trouwde hij het Duitse topmodel op een strand in Mexico, waar hij het nummer 'Unforgettable', van Nat King Cole voor haar zong.

Seal steekt niet onder stoelen of banken hoe goed het vaderschap hem bevalt. "Soms lopen we hele dagen in onze pyjama. We spelen met de kinderen, kijken wat tv, koken wat en hangen een beetje. Als vader krijg je de kans om bij een nieuw leven aanwezig te zijn." Klum moedert graag voort. "Kinderen zijn een contante bron van vermaak."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen