Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman viert verjaardag saai

Shownieuws

Nicole Kidman heeft dinsdag haar 39e verjaardag 'heel saai' gevierd met familie. Dat vertelde ze aan de journalisten die voor haar villa stonden.

(Novum/AP) - Nicole Kidman heeft dinsdag haar 39e verjaardag 'heel saai' gevierd met familie. Dat vertelde ze aan de journalisten die door de intercom van haar villa in Australië 'Happy birthday' zongen. Kidman kwam naar buiten om ze gedag te zeggen en te vertellen hoe ze haar verjaardag ging vieren. "Ik ga niet zoveel doen. Gewoon thuis eten met mijn moeder." Het lijkt erop dat Nicole dit weekeinde in Sydney in het huwelijksbootje stapt met countryster Keith Urban.

Kidman nam ruim de tijd om te poseren voor de fotografen. Ook bedankte ze iedereen voor de bloemen en het zingen. "Het is fijn om weer thuis te zijn." Later liet ze flesjes water en een krat bier naar buiten brengen met een kaartje met daarop de tekst 'Geniet ervan! Nicole en Keith'.

Volgens de lokale media verblijven Kidman en Urban in de aanloop naar hun huwelijk in aparte huizen. Gasten is gevraagd de hele week vrij te houden, omdat het tijdstip en de locatie van het huwelijk slechts 24 uur van tevoren worden bekendgemaakt.

Het is het eerste huwelijk voor de 38-jarige Urban en het tweede voor Kidman, die in 2001 na tien jaar scheidde van Tom Cruise.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen