Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pamela Anderson uit de kleren voor dierenrechten

Shownieuws

Pamela Anderson deinst nergens voor terug in de strijd voor dierenrechten. Ze gaat naakt poseren om aandacht te vragen voor de dierenrechtenorganisatie Peta.

Pamela Anderson deinst nergens voor terug in haar strijd voor meer dierenrechten. De Canadese actrice poseert volgende maand naakt in de etalage van een Londense winkel van ontwerpster Stella McCartney. Het blonde sekssymbool hoopt hiermee de aandacht te vestigen op het werk van de dierenrechtenorganisatie Peta. Dat meldt de website van de Amerikaanse krant San Francisco Chronicle.

Een anonieme bron dichtbij de 38-jarige Anderson zegt dat de actrice ten minste tien minuten zonder kleren in de etalage te zien zal zijn. Aan de actie zouden ook andere modellen meedoen.

Anderson werd in de jaren negentig bekend door haar rol in de serie Baywatch. De voormalige playmate zette zich de afgelopen jaren onder meer in voor de rechten van zeehonden en kippen. Daarnaast is ze woordvoerder van het MAC-aidsfonds.

Stella McCartney is de dochter van voormalig Beatle Paul. De 34-jarige modeontwerpster is net als haar overleden moeder Linda een strikte vegetariër.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen