Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Namibië ziet baby Britney als toeristische impuls

Shownieuws

De toeristische sector van Namibië kan profiteren als Britney Spears daar bevalt van haar tweede kind. Dat denkt de regering van het land in zuidelijk Afrika.

De regering van Namibië denkt ervan te kunnen profiteren als Britney Spears in het Afrikaanse land bevalt van haar tweede kind. De minister van toerisme, Leon Jooste, heet de Amerikaanse superster daarom van harte welkom. Volgens hem kan Spears zorgen voor een economische opleving in het land in zuidelijk Afrika. Dat meldt de BBC.

De voordelen van een eventuele bevalling van Britney Spears in Namibië zijn duidelijk, vindt Jooste. "We hebben een kleine toeristische sector, die we aan het ontwikkelen zijn."

Vrijdag bracht de minister van toerisme het bericht naar buiten dat Spears in navolging van actrice Angelina Jolie wil bevallen in Namibië. Dit werd zaterdag ontkend door een woordvoerder van de zwangere popdiva. Jooste uitte daarop het vermoeden dat hij verkeerd was ingelicht.

De verkeerde informatie heeft de minister van toerisme op een idee gebracht. Hij is van plan Spears persoonlijk te bellen en haar uit te nodigen om in Namibië te bevallen. Jooste neemt hierover volgende week een definitieve beslissing, nadat hij is teruggekeerd van een vakantie in buurland Zuid-Afrika.

De 24-jarige Spears en haar man Kevin Federline verwachten in oktober hun tweede kind. Ze hebben al een zoontje van negen maanden, Sean Preston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen