Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ferry Corsten kent ware aard van vrouwen

Shownieuws

Ferry Corsten weet waar vrouwen echt in zijn geïnteresseerd. De producer en dj zegt vaak te zijn geconfronteerd met opdringerige vrouwelijke fans.

Ferry Corsten weet waar vrouwen echt in zijn geïnteresseerd. De producer en dj zegt in zijn carrière vaak te zijn geconfronteerd met opdringerige vrouwelijke fans. Door zijn ervaringen is hij ervan overtuigd dat vrouwen minstens even vaak aan seks denken als mannen. "Vergis je niet in vrouwen", zegt Corsten deze week in Veronica Magazine. "Ze zijn helemaal niet zo braaf als ze eruitzien."

De 32-jarige trance-dj vertelt ooit te zijn benaderd door een fan die vertelde hoe geweldig ze hem vond. Daarop stopte ze een nat slipje in zijn handen. Volgens de getrouwde Corsten kon hij geen kant op. "Ze pakte mijn hand vast en stopte het erin, dus ik kon er vrij weinig aan doen."

Corsten is over de hele wereld een graag geziene dj. Behalve in Europa draait hij regelmatig in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika, Australië en Azië. De Rotterdammer heeft sinds eind jaren tachtig talloze producties op zijn naam staan. Hij bracht zeventien albums uit en maakte remixen voor gerenommeerde bands als U2, Duran Duran en Faithless.

In de verkiezing van de beste dj ter wereld, dit najaar door het toonaangevende Britse tijdschrift DJmag, eindigde Corsten op de vijfde plaats.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen