Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Robbie Williams blijft vrouwengek'

Shownieuws

Robbie Williams is niet trouw aan Tara Palmer-Tomkinson, die zegt zijn nieuwe vriendin te zijn. Het model Coralie Robinson zegt dat ze met hem heeft geslapen.

Robbie Williams is niet trouw aan Tara Palmer-Tomkinson, die zegt zijn nieuwe vriendin te zijn. Dat meldt de Britse boulevardkrant News of the World. Het Nieuw-Zeelandse model Coralie Robinson vertelt in de krant dat ze onlangs het bed heeft gedeeld met het popidool. Hij zou op dat moment al een relatie hebben gehad met Palmer-Tomkinson. De presentatrice vertelde begin deze maand in een Britse talkshow dat ze een relatie heeft met Williams.

De 25-jarige Coralie Robinson belandde naar eigen zeggen met de zanger in bed nadat ze hem ontmoette in een hotelbar in Londen. Volgens Coralie is Williams 'ontzettend goed in bed'. "Hij heeft duidelijk veel ervaring en neemt graag het initiatief." Het model, dat in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten vooral bekend is van haar vele naaktreportages, noemt de nacht met de popster 'een droom'. "Ik had altijd al een oogje op hem."

Na de wilde nacht heeft Robinson, die eerder het bed zou hebben gedeeld met 50 cent, Usher en voetballer Rio Ferdinand, niets meer van Williams gehoord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen