Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruce Willis klaagt fotograaf aan

Shownieuws

Bruce Willis sleept een persfotograaf voor de rechter. De filmster klaagt Anthony Goodrich aan omdat de paparazzo hem zou hebben zwartgemaakt.

(Novum/AP) - Bruce Willis sleept een persfotograaf voor de rechter. De filmster klaagt Anthony Goodrich aan omdat de paparazzo hem zou hebben zwartgemaakt. De fotograaf zegt dat de 'Die hard'-acteur hem vorige week buiten een restaurant in Los Angeles heeft aangevallen.

Willis zou hem hardhandig opzij hebben geduwd toen hij foto's van hem wilde maken. Ook zou de acteur de camera in het gezicht van de fotograaf hebben geduwd, waarbij hij verwondingen opliep aan zijn neus en gebit.

Volgens de advocaat van Willis is het verhaal 'volledig verzonnen'. "Bruce is er erg door ontdaan." Willis werd volgens zijn raadsman bij aankomst bij het bewuste restaurant geconfronteerd met de flitsende camera's van Goodrich en een andere 'stalkende fotograaf''. De filmster zou daarop alleen zijn hand naar zijn ogen hebben gebracht om zichzelf te beschermen tegen het licht van de camera's. "Hij heeft de fotograaf nooit met een vinger aangeraakt."

De 51-jarige Willis eist een schadevergoeding van een miljoen dollar (ongeveer achthonderdduizend euro). De beschuldigingen zijn volgens zijn advocaat schadelijk voor de carrière en goede naam van Willis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen