Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad en Angelina willen derde adoptiekind

Shownieuws

Angelina Jolie en Brad Pitt willen een derde kind adopteren. Dat zegt de actrice in een interview dat dinsdag wordt uitgezonden door de Amerikaanse zender CNN.

(Novum/AP) - Angelina Jolie en Brad Pitt willen een derde kind adopteren. Dat zegt de actrice in een interview dat dinsdag wordt uitgezonden door de Amerikaanse nieuwszender CNN. Het stel heeft al twee geadopteerde kinderen, Zahara en Maddox, en een biologische dochter, Shiloh. "De volgende is weer een adoptiekind", zegt de 31-jarige Jolie tegen journalist Anderson Cooper.

Maddox van bijna 4 jaar oud is het kind van Cambodjaanse ouders. Zahara komt uit Ethiopië en is bijna 1,5 jaar. Vorige maand beviel Jolie in Namibië van Shiloh. Het filmsterrenpaar weet nog niet uit welk land het vierde kind moet komen. "We kijken naar verschillende landen", vertelt Jolie. Het Hollywood-stel wil er goed over nadenken wat voor kind past bij de andere drie, verklaart de actrice. "Het gaat erom welk geslacht, welk land en welk ras het beste past bij de kinderen."

Het interview wordt uitgezonden op de Internationale Dag van de Vluchteling. Angelina is sinds 2001 ambassadeur van de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties, UNHCR.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen