Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Charlotte Church verricht goede daad

Shownieuws

De Britse zangeres Charlotte Church heeft het verjaardagspartijtje van een 4-jarig jongetje met ongeneeslijke kanker bezocht.

De Britse zangeres Charlotte Church heeft een ernstig zieke kleuter een onvergetelijke dag bezorgd door zijn verjaardagsfeestje te bezoeken. Dat meldt de Britse krant Daily Mirror maandag. De goede daad van Charlotte is een lichtpuntje na een duistere periode waarin ze vooral negatief in het nieuws kwam.

Buurtgenoten van de 4-jarige Alex, die lijdt aan ongeneeslijke kanker, hadden Charlotte gevraagd om hem hun gezamenlijke cadeau te overhandigen, een elektrisch bestuurbare speelgoedauto. Charlotte, die bij het jochie in de buurt woont, verleende graag haar medewerking. "Hij is zo'n lief jochie en hij heeft zoveel meegemaakt."

De 20-jarige zangeres haalde de laatste jaren regelmatig de pers door haar rare streken en grove taalgebruik. Zo bedreigde ze Girls Aloud-zangeres Cheryl Tweedy en lekte een toplessfoto per ongeluk uit. Van het onschuldige imago dat ze had als klassieke tienerzangeres was langzamerhand weinig meer over.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen