Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Familie McCartney maakt variant op 'Sixty-four'

Shownieuws

Paul McCartney is door zijn familie toegezongen met een variant op zijn klassieker 'When I'm sixty-four' uit 1967. Zondag is de ex-Beatle 64 geworden.

Paul McCartney is door zijn familie toegezongen met een variant op zijn klassieker 'When I'm sixty-four' uit 1967. Zondag is de ex-Beatle 64 geworden. Dat heeft de Britse krant Daily Mail maandag gemeld. Zijn vier oudste kinderen en zijn drie kleinkinderen hadden het nummer opgenomen in de Abbey Road Studios in Londen, waar ook de Beatles veel van hun werk opnamen. Tijdens een besloten verjaardagslunch kreeg Sir Paul het lied zondag te horen.

Hierbij moest hij sinds lange tijd weer lachen, wisten anonieme bekenden te melden aan de krant. De popster ligt in scheiding met dierenrechtenactiviste Heather Mills. De roddelpers volgt de zaak op de voet, waarbij oude pornofoto's van ex-model Heather de artikelen illustreren. "Het nummer was zo'n lief gebaar dat Paul niet anders dan geraakt kon zijn", zei een aanwezige. "Hij voelt zich nog steeds vrij slecht, maar door de afgrijselijke zang op de plaat lag hij in een deuk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen