Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Screech wil zijn huis redden met T-shirts

Shownieuws

Dustin Diamond, bekend als Screech uit 'Saved by the bell', verkoopt zichzelf om zijn huis te redden. Hij heeft T-shirts laten drukken met zijn afbeelding erop.

(Novum/AP) - Tienersterren zijn niet gegarandeerd van langdurig succes. Dat weet Dustin Diamond inmiddels. De komiek, bekend als Screech uit de serie 'Saved by the bell' uit de jaren negentig, verkoopt sinds kort zichzelf om zijn huis te kunnen behouden. Hij heeft dertigduizend T-shirts laten drukken met zijn portret erop.

De acteur, die momenteel werkt als stand-up-comedian, dreigt zijn huis te verliezen omdat hij zijn hypotheek niet kan betalen. Hij wil 250 duizend dollar, bijna tweehonderdduizend euro, ophalen met de verkoop van de shirts. Daarop staat behalve zijn foto de tekst 'Save my house'. Het huis staat buiten Milwaukee, in de Amerikaanse staat Wisconsin.

Diamond verkoopt de T-shirts via zijn website. Vorige week was hij te gast bij het radioprogramma van Howard Stern. "Ik bevind me op dit moment op een dieptepunt, ondanks mijn carrière als komiek", zei hij daar. "Op een gegeven moment word je weer geconfronteerd met de realiteit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen