Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johnny Depp geniet van anonimiteit

Shownieuws

Johnny Depp geniet van de anonimiteit in Frankrijk. De acteur woont al enkele jaren het land met zijn Franse vrouw Vanessa Paradis en hun twee kinderen.

(Novum/AP) - Johnny Depp geniet van de anonimiteit in Frankrijk. De acteur woont al enkele jaren in het land met zijn Franse vrouw Vanessa Paradis en hun twee kinderen. "De telefoon gaat in Frankrijk minder vaak en in gesprekken heeft men het nooit over films", vertelt hij aan het Amerikaanse tijdschrift Newsweek.

De 43-jarige acteur geniet van 'het simpele leven' in het Zuid-Europese land. "Ik ga met mijn kinderen naar buiten om op de trampoline te springen en te schommelen. Onderweg lopen we dan even langs de tuin om te kijken of de tomaten gegroeid zijn. Daar geniet ik van."

Zijn leven in Frankrijk betekent volgens de acteur een wereld van verschil met zijn leven in Amerika. Vooral na zijn doorbraak met de serie '21 Jump Street' eind jaren tachtig kon Depp moeilijk omgaan met alle aandacht. "Opeens fluistert en wijst iedereen als je een restaurant binnenkomt. Dat is eng omdat de vrijheid van de anonimiteit weg is. Daar wen je nooit aan."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen