Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochtertje is goede afleiding voor Adam Sandler

Shownieuws

Acteur en komiek Adam Sandler is blij met de aandacht die zijn pasgeboren dochtertje vraagt. Zijn vrouw Jackie beviel begin mei van dochter Sadie Madison.

(Novum/AP) - Adam Sandler is blij met de aandacht die zijn pas geboren dochtertje vraagt. Dat vertelt de acteur in een interview in de Amerikaanse krant New York Post. Zijn vrouw Jackie beviel begin mei van dochter Sadie Madison. "Het is een opluchting dat ik niet meer zoveel met mezelf bezig hoef te zijn", grapt hij. "Ik heb 39 jaar de tijd gehad om over mezelf te praten. Nu ik bijna 40 ben, wordt het tijd om over het kind te praten."

De Amerikaanse komiek geniet van het vaderschap. Al heeft hij soms het gevoel dat zijn dochtertje door hem heen kijkt. "Elke keer als ik denk dat ze me leuk vindt, zie ik dat ze naar mijn voorhoofd staart."

Sandler wilde graag vader worden. Sinds hij zelf enkele jaren geleden zijn vader verloor, beseft hij hoe waardevol tijd is. "Ik geniet van mijn leven en wil me er niet doorheen haasten. Natuurlijk maak je vervelende tijden mee en saaie tijden, maar uiteindelijk komen de goede tijden altijd terug."

De acteur en komiek werd bekend door zijn optredens in de comedyshow Saturday Night Live. In 1998 brak hij internationaal door naast Drew Barrymore in de romantische komedie 'The wedding singer'. Hij was ook te zien in films als 'Happy Gilmore' en 'Anger management.' Zijn volgende film, 'Click', wordt deze zomer verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen