Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicole Kidman trouwt mogelijk zondag

Shownieuws

Nicole Kidman voedt met haar komst naar Australië de geruchten dat ze zondag gaat trouwen met verloofde Keith Urban. Beide sterren zijn in Sydney opgegroeid.

(Novum/AP) - Oscarwinnares Nicole Kidman is maandag aangekomen in haar vaderland Australië en voedt daarmee de geruchten dat zij komend weekeinde in Sydney gaat trouwen met verloofde Keith Urban. Vorige maand liet de actrice zich al ontvallen dat ze 'binnenkort' in het huwelijksbootje zou stappen. Op een vraag van een journalist hoe het met haar vriendje ging, antwoordde ze dat Keith niet haar vriend, maar haar verloofde is.

De woordvoerder van Urban bevestigde de verloving kort daarop. Of de countryster maandag ook in Australië is aangekomen is niet bekend. De Australische media speculeren druk over het huwelijk, dat zondag in een katholieke kerk in het noorden van Sydney zou plaatsvinden, vlak bij de straat waar Kidman naar de middelbare school ging.

Nicole Kidman, die in 2002 een Oscar won voor haar rol van Virginia Woolf in 'The hours', beëindigde haar huwelijk met acteur Tom Cruise in 2001. Ze waren tien jaar getrouwd en ze hebben twee geadopteerde kinderen, Isabella en Connor. Cruise kreeg onlangs een dochter met actrice Katie Holmes, de kleine Suri. Ook hij zou binnenkort voor de tweede keer gaan trouwen.

De 38-jarige Nicole en de even oude Keith werden voor het eerst samen gezien op een diner dat de Australische regering vorig jaar voor hen organiseerde. Urban, die dit jaar in de prijzen viel bij de Grammy's en de Country Music Awards, is geboren in Nieuw-Zeeland, maar groeide op in Australië.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen