Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kevin Spacey terroriseert filmset

Shownieuws

Kevin Spacey was een pestkop op de set van 'Superman returns', waarin hij de schurk speelt. Hij sleepte een Superman-pop achter een golfkarretje mee.

Acteur Kevin Spacey was een pestkop op de set van 'Superman returns'. Dat heeft de 46-jarige Amerikaan, die in de film superschurk Lex Luthor vertolkt, verteld aan website Darkhorizons.com. Spacey kreeg zoals gebruikelijk is in Hollywood een golfkarretje om over het opnameterrein te rijden. Achter het karretje, waarop hij het Supermanlogo met een kruis erdoor had aangebracht, sleepte hij een Superman-pop mee aan een ketting. "Ik had een toeter en daar schreeuwde ik doorheen: Superman moet dood", zei Spacey.

Brandon Routh, die de superheld speelt, schrok zich te pletter. "Ik weet nog dat Brandon uit zijn trailer kwam en hij wist niet wat hij zag."

Luthor werd in de Superman-films uit de jaren zeventig en tachtig gespeeld door Gene Hackman. Spacey heeft zich bewust niet laten beïnvloeden door zijn beroemde voorganger. Spaceys versie is duisterder en wraakzuchtiger, zegt hij. In augustus komt de film in de Nederlandse bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen