Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Koblenko verslaat EO-Jongerendag

Shownieuws

Victoria Koblenko heeft tijdens een televisie-uitzending verslag gedaan van de EO-Jongerendag. Het is de eerste keer dat zij een dergelijk evenement verslaat.

Victoria Koblenko heeft zaterdag tijdens een live-uitzending op Nederland 1 verslag gedaan van de 32e versie van de EO-Jongerendag. Het is de eerste keer dat de voormalig GTST-actrice een dergelijk evenement verslaat. Voordat ze gevraagd werd voor de presentatie wist Koblenko weinig van het evenement. "Ik had wel eens met een half oor van de dag gehoord, maar het zei me weinig", vertelt ze in een interview op de website van de omroep.

De actrice is niet gelovig maar houdt er wel van zich te verdiepen in verschillende religies. "Ik ben bijvoorbeeld een groot liefhebber van kerken bezoeken op vakantie, maar meer uit culturele en historische overwegingen."

Koblenko bracht zaterdag samen met SP-Kamerlid Agnes Kant verslag uit. Ook was tijdens de uitzending te zien hoe presentator Hennie Huisman de vooroordelen over de jongerendag onderzocht. Presentator Arie Boomsma ging met jongeren in discussie over het geloof. De 32e versie van de EO-Jongerendag trok 32 duizend bezoekers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen