Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Voetbalkijkers zappen graag voor lingerie

Shownieuws

Het WK Lingerie wordt goed bekeken in de rust van WK-wedstrijden. Donderdag keken in de pauze van de wedstrijd Zweden–Paraguay bijna zevenhonderdduizend mensen.

Het WK Lingerie wordt goed bekeken in de rust van WK-wedstrijden. Donderdag keken in de pauze van de wedstrijd Zweden–Paraguay bijna zevenhonderdduizend mensen naar het Veronica-programma. Het voetbalduel trok bijna drie miljoen kijkers.

Gemiddeld stemmen ongeveer 450 duizend mensen in de rust van WK-duels af op Veronica, laat de zender zaterdag weten. Het WK Lingerie draait om teams van vijf dames die slechts gekleed in lingerie penalty's op een voetbaldoel schieten. Volgens Veronica wordt met het gemiddelde kijkcijfer bijna 45 procent van de mensen bereikt die zappen tijdens de rust van voetbalwedstrijden.

Het programma, dat sinds het begin van het WK op 9 juni wordt uitgezonden, is overgewaaid uit Amerika. Daar wordt een soortgelijk programma, de Lingerybowl, uitgezonden rond de finale van het American Football, de Superbowl. In de Nederlandse variant van het programma strijden twaalf schaars geklede teams om de titel Hotshot 2006.

Een van de deelneemsters aan het WK Lingerie is model Sandra Krijgsman. Zij beschuldigde international Robin van Persie een jaar geleden van verkrachting. Hij scoorde vrijdag zijn eerste doelpunt tijdens het WK in de wedstrijd tegen Ivoorkust. Oranje won dat duel met 2-1.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen