Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Snoop Dogg trommelt vrienden op voor nieuw album

Shownieuws

Snoop Dogg heeft voor zijn nieuwe album zijn hele kennissenkring opgetrommeld. De rapper werkte samen met onder anderen Stevie Wonder en Janet Jackson.

Snoop Dogg heeft voor zijn nieuwe album zijn hele kennissenkring opgetrommeld. De rapper werkt op zijn nieuwe cd samen met onder anderen Pharell, Timbaland, Stevie Wonder, R. Kelly, Akon en Janet Jackson. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift Billboard.

De 35-jarige rapper is negen maanden bezig geweest met 'Blue carpet treatment'. Het is nog niet duidelijk wanneer het album in de winkels ligt. "Ik heb zoveel goed materiaal", verklaart Snoop Dogg. "Ik moet nu gaan uitzoeken wat ik ga gebruiken voor het album."

Snoop vertelt verder nog te werken aan een animatiefilm voor bij het album. Ook is hij druk met zijn rol in de actiefilm 'A woman's touch'. De veelzijdige artiest denkt met die film vrouwen een plezier te doen. "Het is een ontroerende film, gericht op de vrouwen van Amerika. Ik heb het gevoel dat ik ze iets kan geven, waarvan ze nu nog niet weten dat ze het missen en nodig hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen