Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste aflevering ONM eerst op gsm

Shownieuws

De laatste aflevering van de soapserie ONM van dit seizoen is het eerst te zien via mobiele telefoons. Donderdag kunnen gsm-gebruikers de seizoensfinale zien.

De laatste aflevering van de soapserie ONM van dit seizoen is het eerst te zien via mobiele telefoons. Donderdag kunnen gsm-gebruikers de seizoensfinale van de serie zien, terwijl de aflevering pas vrijdag op televisie wordt uitgezonden door BNN. Het is volgens televisieproducent Endemol nog niet eerder voorgekomen in Nederland dat een uitzending eerder via een mobiele telefoon dan via televisie is te zien.

De actie is een samenwerkingsverband tussen BNN en Endemol. De omroep en de producent denken erover volgend seizoen meer afleveringen van de serie via de mobiele telefoon aan te bieden. "Hoewel tv via de mobiel nog in de kinderschoenen staat, is het voor ons duidelijk dat het een grote toekomst heeft", zegt producent Sander Dullaart van Endemol woensdag. "ONM voldoet aan de belangrijkste eisen die aan tv via de telefoon worden gesteld: maximale actualiteit en relevantie voor de kijker."

Behalve voor de reguliere uitzending kan de telefoongebruiker kiezen voor een samenvatting van vijf minuten, waarin de hoogtepunten en de cliffhanger van de uitzending zijn te zien. De seizoensfinale van ONM is alleen via Vodafone te ontvangen. Met de andere telefoonmaatschappijen zijn BNN en Endemol niet tot een overeenkomst gekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen