Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears bevestigt tweede zwangerschap

Shownieuws

Britney Spears is in verwachting van haar tweede kind. De 24-jarige zangeres bevestigde de geruchten over haar nieuwe zwangerschap in de Amerikaanse Late Show.

Britney Spears bevestigt tweede zwangerschap

(Novum/AP) - Britney Spears is in verwachting van haar tweede kind. De 24-jarige zangeres bevestigde de geruchten over haar nieuwe zwangerschap dinsdag in het programma 'Late show' van David Letterman. "Wees maar niet bang Dave. Jij bent niet de vader", grapte Spears.

In de media werd de laatste weken veelvuldig gespeculeerd over een nieuwe baby voor Spears. Vooral het weer toenemende figuur van de popdiva was een belangrijke voedingsbron voor de geruchtenstroom. De Engelse tabloid The Sun meldde vorige week dat het paar een meisje krijgt. LaSpears zou dat tegen vriendinnen hebben gezegd. Volgens de geruchten wordt de baby in oktober verwacht.

Spears stapte in september 2004 in het huwelijksbootje met achtergronddanser Kevin Federline. Een jaar later werd hun eerste kind geboren, Sean Preston. De 28-jarige Federline had al twee kinderen bij zijn vorige vriendin Shar Jackson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen