Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterren kijken uit naar Musicals in Ahoy'

Shownieuws

De musicalsterren die vanaf volgende week meedoen aan de derde editie van Musicals in Ahoy' hebben er zin in. Veel vooraanstaande sterren zijn van de partij.

De musicalsterren die vanaf volgende week meedoen aan de derde editie van Musicals in Ahoy' hebben er zin in. Dat vertellen ze aan Novum Nieuws. Veel vooraanstaande musicalsterren geven acte de présence in de show. Behalve Nederlandse bekendheden als Tony Neef, Stanley Burleson, Chantal Janzen en Danny de Munk is de Amerikaanse musicalster Vanessa Williams van de partij.

Tony Neef ziet de voorbereidingen en de voorstellingen als een 'een schoolreisje'. "Normaal sta je nooit zo met z'n allen op het toneel. Het is een soort reünie, heel gezellig." Ook Jamai vindt het leuk om met zoveel musicalsterren tegelijk op de bühne te staan. "Ik ben trots dat ik daartussen mag staan. Het is echt heel erg leuk, je wordt hecht met elkaar. Het is één grote familie." Volgens Kim-Lian van der Meij hebben de castleden veel lol met elkaar. "Vooral met de andere solisten is het lachen, gieren, brullen achter de schermen."

De acteurs kijken ook uit naar de samenwerking met Vanessa Williams, bekend van haar nummer 1-hit 'Save the best for last'. Kim-Lian is erg nieuwsgierig naar de internationale ster. "Ik ben natuurlijk benieuwd hoe ze in het echt is", vertelt ze. "Ik vind het wel cool om haar te ontmoeten." Chantal Janzen heeft hoge verwachtingen van Williams. "Ik ben benieuwd hoe ze is en hoe ze werkt", vertelt ze. "Maar ik ben blij dat ik geen duet met haar hoef te zingen, dan zou er denk ik niets uit mij komen." Tony Neef maakt zich minder druk om samenwerking met de Amerikaanse."Ze is toch ook maar een gewoon mens. Ze zal ook wel zenuwachtig zijn, denk ik."

In Musicals in Ahoy' wordt een mix neergezet van oude en nieuwe musicalnummers. Volgens Kim-Lian is de show 'een droomreis door allemaal verschillende landen'. "Er zijn verschillende blokken met een bepaald thema. Er is onder meer een blok Amsterdam, een blok Londen en een blok Azië." Het muziekspektakel is van 17 tot en met 28 mei te zien in Rotterdam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen