Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pitt en DiCaprio vechten om rechten zombieroman

Shownieuws

De productiemaatschappij van filmster Brad Pitt heeft de filmrechten van een zombieroman weggekaapt voor de neus van het bedrijf van collega Leonardo DiCaprio.

De productiemaatschappij van filmster Brad Pitt heeft de filmrechten van een zombieroman weggekaapt voor de neus van het bedrijf van collega Leonardo DiCaprio. Dat heeft het Britse persbureau Reuters donderdag gemeld.

Schrijver Max Brooks heeft zijn boek 'World war Z' nog niet eens af, maar de vertegenwoordigers van de twee Hollywood-sterren hebben een nacht lang tegen elkaar opgeboden om het te mogen verfilmen. Het bedrag dat daarmee is gemoeid loopt volgens ingewijden in de zes cijfers, meldt Reuters. Als de film daadwerkelijk wordt gemaakt, zou de schrijver een bedrag van zeven cijfers incasseren.

Het boek speelt zich af in de toekomst en gaat over een zombie-epidemie. Eerder schreef Brooks 'Zombie survival guide', een humoristisch boek over wat moet worden gedaan wanneer zombies de wereld overnemen. 'World war Z' wordt in de herfst gepubliceerd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen