Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Kruimeltje' Feltkamp wordt soapster

Shownieuws

Ruud Feltkamp, de acteur die Kruimeltje en Kees de Jongen speelde in de gelijknamige boekverfilmingen, wordt binnenkort soapster. Hij krijgt een rol in GTST.

Ruud Feltkamp, de acteur die Kruimeltje en Kees de Jongen speelde in de gelijknamige boekverfilmingen, wordt binnenkort soapster. De 16-jarige Feltkamp verschijnt dit seizoen in de laatste aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. In het nieuwe, zestiende, seizoen krijgt hij een volwaardig aandeel in de soap, meldt RTL Nederland donderdag.

Het personage van Feltkamp in de serie heet Noud Mulder en is mogelijk de zoon van Dennis, die in de serie wordt gespeeld door Koert-Jan de Bruijn. Dennis staat op het punt zich dood te drinken als hij zijn gedrag voortzet en loopt in de laaste week van de serie een alcoholvergiftiging op. In het ziekenhuis krijgt hij bezoek van Noud, die beweert zijn zoon te zijn.

De verhaallijn met Feltkamp is niet die van de uiteindelijke cliffhanger. Daarin staat het gevestigde personage van slechterik Ludo Sanders centraal. Alle karakters in de serie hebben een motief om de kille zakenman om het leven te brengen. Wie uiteindelijk degene is die Ludo durft aan te pakken, zal vermoedelijk pas in het volgende seizoen blijken.

De laatste aflevering van dit seizoen wordt volgende week vrijdag uitgezonden. Het is niet bekend welke acteurs de serie verlaten en of er nog meer nieuwe acteurs bijkomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen