Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Model Yfke Sturm wordt presentatrice

Shownieuws

Nederlands topmodel Yfke Sturm zal het nieuwe RTL5-programma Holland's Next Top Model presenteren. De tv-show start in september.

Het Nederlandse topmodel Yfke Sturm wordt de presentatrice van het nieuwe RTL 5-programma Holland's Next Top Model. Dat heeft RTL donderdag bevestigd. De 24-jarige Sturm won in 1998 de International Elite Model Look of the Year, een van de belangrijkste wedstrijden voor jonge modellen. Ze is inmiddels een van de meest succesvolle Nederlandse modellen.

De uit Almere afkomstige Yfke werkte voor internationale modebladen als Vogue, Elle en Marie-Claire. Ook verscheen ze in campagnes van onder meer Ralph Lauren, Calvin Klein, Armani en Escada. Onlangs was ze op de Nederlandse televisie te zien in het spotje van de Postbank met het ontwerpersduo Viktor & Rolf. Yfke woont in New York.

Holland's Next Top Model is gebaseerd op het populaire America's Next Top Model, waarin veertien jonge vrouwen worden gevolgd die er alles voor over hebben om model te worden. Aan de hand van opdrachten die de modellen uitvoeren bepaalt een jury wekelijks wie afvalt. De Amerikaanse versie wordt gepresenteerd door model Tyra Banks.

Mogelijk zit modedeskundige Fiona Hering in de Nederlandse jury. Het programma komt in september op de buis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen