Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe liefdes bloeien op in Hollywood

Shownieuws

De showbizz is in de ban van nieuwe liefdes. Dat meldt het tijdschrift People. Jessica Simpson en Charlie Sheen zijn vorige week gezien met een nieuwe vlam.

De showbizz is in de ban van nieuwe liefdes. Dat meldt het tijdschrift People. Jessica Simpson en Charlie Sheen zijn vorige week gezien met een nieuwe vlam. Beide sterren zijn onlangs gescheiden. Simpson ging in december na drie jaar huwelijk weg bij zanger Nick Lachey. Sheen en actrice Denise Richards gingen in maart uit elkaar; ook zij waren drie jaar getrouwd.

De 25-jarige Simpson zou nu een relatie hebben met acteur Jared Leto. De twee zouden de laatste weken meermaals zijn gespot in clubs in New York en Los Angeles. Eerder werd nog gefluisterd dat Leto, die relaties achter de rug heeft met Cameron Diaz en Scarlett Johansson, iets zou hebben met actrice Lindsey Lohan.

Sheen verscheen vorige week op een gala-avond in Los Angeles met actrice en vastgoedhandelaar Brooke Mueller. De 40-jarige acteur liet zich van zijn hoffelijke kant zien toen het koud werd door zijn jasje om de schouders van zijn nieuwe verovering te slaan. Een woordvoerder van de acteur, die wegens een straatverbod niet meer in de buurt mag komen van zijn ex-vrouw Richards en hun twee dochtertjes, heeft de relatie volgens People bevestigd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen