Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Reese Witherspoon verwacht derde kind'

Shownieuws

Volgens media is oscarwinnares Reese Witherspoon zwanger van haar 3e kind. Met man Ryan Phillipe heeft ze al kinderen van 6 en 2.

Oscarwinnares Reese Witherspoon is zwanger van haar derde kind. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De ster uit de film 'Walk the line' voedde eerder al zwangerschapsgeruchten toen ze vorige maand met haar dochter Ava op een strand in het Californische Malibu verscheen en een buikje zichtbaar zou zijn geweest.

De 30-jarige actrice zou bovendien al drie keer zijn gezien bij een hippe babywinkel in Santa Monica. Op alle recente foto's die van haar zijn gemaakt, draagt ze wijde kleding. Daardoor is niet goed te zien of ze inderdaad een buikje heeft. "Ze is erg op haar privacy gesteld", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift Star. "Als ze zwanger is, zou ze dat nooit van de daken schreeuwen."

Met haar echtgenoot en acteur Ryan Phillipe heeft Reese heeft al twee kinderen, dochter Ava (6) en zoon Deacon (2). De twee hebben nooit een geheim gemaakt van hun liefde voor de kinderen. In een interview met Vogue zei Reese al eens niet te willen leven zonder haar kroost.

Witherspoon was dit jaar met haar rol van countryster June Carter in 'Walk the line' de beste actrice bij de uitreiking van de Oscars. Ze speelde verder in films als 'Legally blonde', 'Just like heaven' en 'Pleasantville'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen