Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marianne Weber ontvangt eerste piratenmagazine

Shownieuws

Marianne Weber heeft uit handen van volkszanger Jannes het eerste exemplaar ontvangen van het magazine 'De piraat der lage landen'. Ze staat ook op de cover.

Marianne Weber heeft uit handen van volkszanger Jannes het eerste exemplaar ontvangen van het magazine De Piraat der Lage Landen. Ze siert de eerste cover van het blad. De zangeres is 'hartstikke blij' dat het tijdschrift er is. "Naast de gewone gossipbladen haakt geen enkel blad in op de piratenartiesten."

De feestelijke uitreiking vond woensdag plaats in De Lantaarn in Hellendoorn. Bekende artiesten uit het piratencircuit, zoals Charlène, Lucas & Gea, Jan en Zwaan en Arne Jansen, woonden de uitreiking bij.

Jansen is vooral enthousiast over de diversiteit van het blad. "Het is waanzinnig hoe de aandacht wordt verdeeld over gevestigde piratenartiesten en jong talent."

De Piraat der Lage Landen is een initiatief van Willie Oosterhuis, die alle Mega- en Giga Piratenfestijn-festivals in Nederland presenteert. Het blad verschijnt zes keer per jaar en ligt vanaf donderdag in de winkels. In de eerste editie staan onder meer interviews met Jan Smit en Thomas Berge.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen